Twentse landgans kuikens geboren

Nog maar kort worden de herten vergezeld door een koppel Twentse landganzen. Vrijwel direct hadden de landganzen de stal van de herten opgeëist voor een nest. Van de acht eieren zijn er zes uitgekomen. De ouders verliezen de kuikens niet uit het oog. We zijn erg blij met deze uitbreiding en hopen dat alle zes de kuikens zullen uitgroeien tot volwassen landganzen.

lees meer

Een tweede drieling geboren

Afgelopen nacht is ook geit Roos bevallen van een kerngezonde drieling. Net als Lily heeft zij twee geitjes en een bok.

Ook zij zullen nog even binnen blijven, maar met dit mooie weer zul je ze snel buiten kunnen zien.

lees meer

Nog meer jong leven

Onze nieuwe bewoners, de duiven, hebben hun eerste ei uitgebroed! We weten niet precies hoe oud dit jong is, maar ook deze doet het goed.  

lees meer

Kleine geitjes geboren

Vandaag is onze dwerggeit Lily bevallen van een gezonde drieling.

Zij zullen nog een tijdje binnen blijven zodat de moeder even rustig kan wennen aan haar nieuwe verantwoordelijkheid. 3 kleintjes is een hele zorg. Maar houd onze facebook pagina in de gaten om te weten wanneer zij naar buiten gaan of kom gerust langslopen om te kijken of je ze al kunt spotten.

lees meer

Tijdelijke sluiting voor publiek in verband met Corona

Een nieuwe situatie voor iedereen. Waar mogelijk thuis werken, zo min mogelijk sociale contacten opzoeken en daarbij hebben veel bedrijven hun deuren tijdelijk moeten sluiten.

Helaas moet ook onze boerderij de deuren sluiten voor publiek. Wij hopen op 14 april weer open te gaan.

Loop gerust langs, want onze dieren zijn ook van buiten het terrein goed te bezichtigen. Wij vragen u alleen om ze niet te voeren. Dit wordt door onze vrijwilligers gedaan zodat de dieren niet teveel krijgen.

Volg de aanwijzingen van het RIVM, let goed op uzelf en hopelijk tot snel!

lees meer