Wij gaan weer open vanaf 1 juli!

Goed nieuws!! Er wordt nog steeds nieuw leven geboren op de boerderij en we mogen weer open.

In verband met de corona maatregelen vragen wij u wel om uw handen te desinfecteren en om de 1,5 meter afstand regel in acht te nemen, maar onze jonge dieren zijn een bezoekje meer dan waard! Kijk voor de openingstijden op de website bij contact of klik op 'lees meer'

Tot snel!

lees meer

Appeltaart actie Jumbo Nieuwkoop

Wil jij ook Dorpsboerderij Nieuwkoop steunen?

Koop dan snel een appeltaart via http://www.taartactie.nl/nieuwkoop

Dan doneert Jumbo Nieuwkoop €3,- aan ons!

lees meer

Het eerste jonge hert is geboren

Normaal worden de jonge herten in het hoge gras geboren en blijven ze mooi verstopt, maar bij gebrek aan hoog gras hebben we dit jaar het eerste jong al kunnen spotten. Moeders houdt haar jong goed in de gaten, maar loop vooral langs om te kijken!

lees meer

Kwakers geboren

In het voorjaar werden er al veel eieren gelegd, maar nu zijn de eerste eieren succesvol uitgebroed. Moeder kwaker heeft maar liefst 7 kuikens. Zij heeft een veilige plek in de stal gevonden waar haar kuikens zonder problemen groot kunnen worden. Voorlopig zijn zij nog niet zichtbaar voor publiek, maar momenteel worden er voorbereidingen getroffen om de eerste bezoekers te kunnen ontvangen onder de RIVM richtlijnen. Hopelijk tot binnenkort!

lees meer

Donatie via statiegeld bonnen AH Nieuwkoop

De afgelopen tijd kon men bij AH Nieuwkoop met de statiegeld bonnen doneren aan de dorpsboerderij. Hier hebben veel mensen aan mee gedaan en zodoende is er een mooi bedrag opgehaald van € 240,- Het geld zal gebruikt worden voor een nieuw speeltoestel/schaduwplek voor onze geiten. De afbeelding is een voorbeeld van wat het zal gaan worden.

Namens de dorpsboerderij voor iedereen die heeft gedoneerd, hartstikke bedankt!  

lees meer