Kleine geitjes geboren

Vandaag is onze dwerggeit Lily bevallen van een gezonde drieling.

Zij zullen nog een tijdje binnen blijven zodat de moeder even rustig kan wennen aan haar nieuwe verantwoordelijkheid. 3 kleintjes is een hele zorg. Maar houd onze facebook pagina in de gaten om te weten wanneer zij naar buiten gaan of kom gerust langslopen om te kijken of je ze al kunt spotten.

lees meer

Tijdelijke sluiting voor publiek in verband met Corona

Een nieuwe situatie voor iedereen. Waar mogelijk thuis werken, zo min mogelijk sociale contacten opzoeken en daarbij hebben veel bedrijven hun deuren tijdelijk moeten sluiten.

Helaas moet ook onze boerderij de deuren sluiten voor publiek. Wij hopen op 14 april weer open te gaan.

Loop gerust langs, want onze dieren zijn ook van buiten het terrein goed te bezichtigen. Wij vragen u alleen om ze niet te voeren. Dit wordt door onze vrijwilligers gedaan zodat de dieren niet teveel krijgen.

Volg de aanwijzingen van het RIVM, let goed op uzelf en hopelijk tot snel!

lees meer

Bouw ontvangstruimte

De buitenmuren van onze nieuwe ontvangstruimte staan en het ziet er al goed uit. Aan de binnenkant moet nog veel gebeuren.

Er wordt heel hard aan gewerkt, maar we kunnen nog wel wat financiële steun gebruiken. Wil jij ons helpen om de ontvangstruimte af te maken?

lees meer

Fijne Feestdagen!

De Dorpsboerderij wenst alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers hele fijne feestdagen toe!

lees meer

Opbrengst Jumbo sponsoractie

Jumbo Nieuwkoop heeft de dorpsboerderij een mooie cheque ter waarde van € 402,50 mogen overhandigen.

Wij danken Bas Bobeldijk voor de sponsor actie en iedereen die ons een warm hart toedraagt voor jullie bijdrage aan deze geweldige donatie!

lees meer