JUMBO Sponsoractie

Ons spaardoel:

Met de inzet van een heel team aan vrijwilligers, jong en oud, is onze nieuwe ontvangstruimte bijna klaar. We kunnen je alvast vertellen; het wordt een gezellige en vrolijke ruimte waar u straks kunt langskomen en kunt genieten van een kopje koffie, thee of limonade.

Voor de kleintjes zijn er hele leuke boekjes voor te lezen over van alles wat er op de dorpsboerderij te vinden is. Voor de jongere ouderen onder jullie willen wij graag gezellige inloopochtenden houden om met elkaar in contact te blijven en bijvoorbeeld eens te ervaren hoe je met een kip of haan knuffelt. Ook willen wij scholen lesthema's aan gaan bieden, een kleur- en knutselmiddag organiseren, eigenlijk teveel om op toe noemen.

Er is een heel plan uitgeschreven welke activiteiten wij willen aanbieden aan de bewoners van Nieuwkoop en omstreken. Hiervoor is er nog een bedrag nodig voor bijvoorbeeld een fijn koffiekopje, een schaaltje om iets lekkers te serveren, een beker voor limonade, een bordje voor een tosti, een beamer om lesmateriaal te vertonen, een printer die kleurplaten uitprint, etc, ect.

Wij vragen of je jouw sponsor voucher aan ons doel wilt doneren en zien je heel graag eens langskomen voor een rondleiding door onze enthousiaste vrijwillige kinderen bij Dorpsboerderij Nieuwkoop.