Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Dank voor alle steun!

Wij zijn aangenaam verrast door prachtige donaties. Dankzij de gulle bijdrage van Vogelvereniging De Colibrie, die na 67 jaar haar activiteiten heeft beëindigd, en de genereuze steun van jullie en Jumbo Nieuwkoop met jullie statiegeldbonnen, mogen wij een mooi bedrag in ontvangst nemen. Wat een geweldige manier om samen te komen en onze gemeenschap te ondersteunen!

Vogelvereniging De Colibrie heeft na een rijke geschiedenis besloten te stoppen, mede vanwege uitdagingen zoals een afname van leden, de impact van corona en de vogelgriep, en de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving. Tijdens hun afsluitingsdag hebben zij niet alleen afscheid genomen, maar ook erkenning gegeven aan jubilarissen en toegewijde vrijwilligers. Voorzitter Sjaak Egberts en 2e penningmeester Jan Leliveld werden zelfs gehuldigd voor hun indrukwekkende 40-jarige toewijding aan het bestuur en de vereniging.

In zijn welkomstwoord benadrukte voorzitter Sjaak Egberts de waarde van maatschappelijke doelen en de rol die ze spelen in onze samenleving. Hij sprak zijn bewondering uit voor deze initiatieven en deelde zijn vreugde over de donaties ter waarde van ruim 20.000 euro, die verdeeld werden onder verschillende lokale doelen, waaronder onze geliefde Dorpsboerderij Nieuwkoop.

Onze oprechte dank gaat uit naar Vogelvereniging De Colibrie, Idem & Dito, Jumbo Nieuwkoop en alle dorpsgenoten die hun steentje hebben bijgedragen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*