Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Doneer jouw vouchers en breng de vijver tot leven

De Jumbo Nieuwkoop sponsoractie is in volle gang!

Bij de Dorpsboerderij kriebelt de opwinding, want wij hebben een speciaal doel voor ogen. We willen de vergeten vijver nieuw leven inblazen en weer het kloppende hart maken van onze geliefde boerderij. En we hebben jouw hulp nodig!

Een lege vijver, een droom vol leven

Wandelend over onze boerderij is het moeilijk te missen – het middelpunt van onze boerderij, de vijver, ligt er momenteel verlaten bij. Maar wij hebben grootse plannen om het nieuw leven in te blazen en het te transformeren tot een heerlijk toevluchtsoord voor watervogels. Het koesteren van biodiversiteit en een veilige haven bieden voor onze gevleugelde vrienden staat hoog op onze prioriteitenlijst.

Vouchers voor verandering

En hier kom jij in beeld! De voucher die je ontvangt bij Jumbo Nieuwkoop is niet zomaar een papiertje; het is een sleutel tot verandering voor onze dorpsboerderij. Met de opbrengst van deze sponsoractie willen we niet alleen de vijver aanpakken, maar ook een warm welkom bieden aan watervogels volgens de regels rondom de vogelgriep. Een mooi verblijf creëren, de beplanting vernieuwen, en het eiland een opfrisbeurt geven zijn allemaal op ons verlanglijstje.

Samen sparen, samen doen

We nodigen je van harte uit om met ons mee te sparen. Of je nu online je vouchers wilt doneren of liever persoonlijk bij ons gele vogelhuisje aan het hek wilt inleveren, elke bijdrage telt. Samen kunnen we de vijver nieuw leven inblazen en zorgen dat het middelpunt van onze dorpsboerderij straks weer barst van kleur en leven.

Hoe kun je helpen?

  1. Doneer online: Ga naar de Jumbo Nieuwkoop website en doneer uw vouchers aan Dorpsboerderij Nieuwkoop.
  2. Persoonlijk inleveren: Deponeer jouw vouchers in ons gele vogelhuisje aan het hek van de boerderij.

Doe je geen boodschappen bij de Jumbo? Geen probleem! Bekijk hier hoe je ons kunt steunen met een eenmalige donatie 🙂

Een groot dankjewel in het verschiet

Namens alle bevederde vrienden en toekomstige watervogels op onze boerderij, willen we je alvast hartelijk bedanken. Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil en brengt de vijver tot leven. Laten we samen bouwen aan een kleurrijke en levendige toekomst voor de Dorpsboerderij Nieuwkoop!

Dank je wel voor jouw steun en tot snel bij de boerderij!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*