Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Een mooie vijver dankzij jullie steun!

We zijn ontzettend blij met onze 2e prijs in beide categorieën van de Jumbo sponsoractie!

In de eerste categorie zijn we 2e geworden door op originele wijze de actie onder de aandacht te brengen bij onze leden en winkelend Nieuwkoop. In de tweede categorie zijn we nogmaals 2e geworden door de actie creatief en effectief op social media te promoten voor onze volgers. Bij elkaar hebben wij daarmee €1000,- op gehaald en samen met de ontvangst van de gedoneerde vouchers hebben we nog eens €995,65 opgehaald. Dit alles is mogelijk gemaakt door jullie steun en de organisatie van Jumbo Nieuwkoop!

   

 

Een speciale dank aan iedereen die ons de vouchers heeft gegund en aan Jumbo voor het organiseren van deze sponsoractie.

Jullie bijdrage helpt ons om onze dorpsboerderij bruisend en kleurrijk te houden. Nogmaals hartelijk dank voor jullie support en vertrouwen. Samen zorgen we voor een bloeiende toekomst voor onze boerderij en de gemeenschap!

En vergeet ons fantastisch team van vrijwilligers niet, want dankzij hun inzet hebben wij dit kunnen bereiken!

Natuurlijk ook gefeliciteerd aan alle andere verenigingen die hebben meegedaan! We zijn blij om te zien hoeveel jullie hebben opgehaald voor jullie verenigingen. Elke bijdrage maakt een verschil en we zijn trots om deel uit te maken van zo’n geweldige gemeenschap.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*