Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Dorpsboerderij nu ook op maandag open!

Vanaf nu is onze Dorpsboerderij in Gemeente Nieuwkoop elke maandag open van 10:00 tot 13:00. Dit is allemaal mogelijk dankzij de fantastische inzet van de bewoners van Stichting Inversa, die op deze dag vrijwilligerswerk doen.

Onze eerste maandag open was een groot succes!

Al voor tien uur stonden de eerste gasten vol verwachting voor het hek te wachten. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen er zin in hadden om onze boerderij te bezoeken!

Voor veel bezoekers was het de eerste keer dat ze echt op het terrein konden komen. Vaak liepen ze met hun kleinkinderen langs, maar nu konden ze eindelijk alles van dichtbij bekijken. We kregen veel complimenten over hoe netjes en goed onderhouden de boerderij is. De gezellige sfeer in de kantine viel ook erg in de smaak. Het was fijn om te zien dat onze vaste gasten ook van de partij waren.

Taartjes eten en geiten borstelen

Om deze speciale gelegenheid te vieren, had Renske een heerlijke taart meegenomen. Dat maakte de dag nog feestelijker. De kinderen hadden een bijzonder moment toen ze de geitenweide in mochten. Ze kregen borstels mee om de geiten te verzorgen, wat best spannend was. Maar de kinderen vonden het geweldig en de geiten genoten zichtbaar van alle aandacht.

Onze boerderij is een plek waar jong en oud samenkomen om te genieten van de natuur en de dieren. Of je nu een vaste bezoeker bent of voor het eerst komt kijken, er is altijd iets nieuws te ontdekken. De vrijwilligers van Stichting Inversa zorgden er afgelopen maandag voor dat alles op rolletjes liep en dat iedereen zich welkom voelde.

Naast de geitenweide hebben we nog veel meer te bieden. Denk aan leuke activiteiten voor de kinderen, zoals dieren verzorgen en spelletjes spelen. In onze gezellige kantine kun je terecht voor een kop koffie of limonade. Het is de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van de rust en de ruimte.

Kom je ook langs?

We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op onze boerderij. Het is een geweldige manier om je maandagochtend door te brengen. Dus, zet het in je agenda: elke maandag van 10:00 tot 13:00 uur is de Dorpsboerderij in Gemeente Nieuwkoop nu geopend. Kom langs, geniet van de dieren, de natuur en de gezellige sfeer. We hopen je snel te zien en samen van deze prachtige plek te genieten.

En als je toch niet op de maandag langs kunt komen, wij zijn ook op de volgende dagen open:

  • Maandag 10:00 – 13:00
  • Dinsdag 10:00 – 16:00
  • Woensdag 10:00 – 16:00
  • Donderdag 10:00 – 13:00
  • Zaterdag 10:00 – 13:00

Vrijdag & Zondag: Gesloten

Tot dan!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*