Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Een fantastische Dierendag op de Dorpsboerderij!

Wat een fan-tas-ti-sche dag!

Gisteren was het volle bak op de Nieuwkoopse Dorpsboerderij, waar we een dagje later Dierendag vierden. Het zonnetje scheen heerlijk, en we mochten maar liefst 450 blije bezoekers verwelkomen!

In een super relaxte sfeer genoten jong en oud van alles wat er te doen was. De kinderen lieten zich schminken als hun favoriete dier, er werd gezellig koffie en limonade gedronken, en natuurlijk werd er ook aan onze dieren gedacht. De geitjes werden de hele dag geknuffeld, de herten en konijntjes kregen lekkere wortels, en wie durfde, kon druifjes voeren aan de nieuwsgierige eekhoorntjes.

Idem en Ditto werden vergezeld door niemand minder dan Donald Duck en zorgden samen voor een hoop lol en een superleuke sfeer! Ondertussen lieten onze fantastische vrijwilligers alles op rolletjes lopen. Zonder hun inzet en enthousiasme was het nooit zo’n succes geweest!

De prijsvraag winnaars

Tijdens de feestelijke Dierendag konden bezoekers ook deelnemen aan een prijsvraag met 10 vragen over alle dieren die op de boerderij aanwezig zijn en hiermee kans maken op een leuke prijs, waaronder een héérlijk stuk kaas, beschikbaar gesteld door De Kaaskavel, waarvoor dank!

Dat de vragen íets moeilijker waren dan gedacht (sorry😉) bleek uit het geringe aantal foutloze inzendingen. Tóch is het gelukt drie prijswinnaars te selecteren; deze zijn inmiddels op de hoogte gebracht en bijna allemaal hun prijs opgehaald!

1e prijs: Simone
2e prijs: Leandra
3e prijs: Sem

Gefeliciteerd en veel plezier met jullie gewonnen prijs!

Als iedereen het net zo naar z’n zin had als onze dieren en vrijwilligers, kunnen we alleen maar zeggen:

WAT EEN TOPDAG!!!

Bedankt allemaal voor jullie komst, en we zien jullie graag snel weer!

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*